Denne opskrift på Cheese Cake er en sand hitter, og det er en opskrift jeg altid vender tilbage til – jeg har prøvet andre, men denne kan klart anbefales:
Ingredienser:
- 250 gr. Digestive kiks (man kan sagtens købe de billige!)
- 1 te-ske Kanel
- 2 te-skeer vanilje sukker
- 500 gr. flødeost neutral
- 3 æg
- 2-2,5 dl. sukker
- 100 gr. (usaltet) smeltet smør
- 3 1/2 dl Creme Fraiche
Fremgangsmåde:
- Tænd din ovn på varmluft og 175 grader
- Knus kiksene (enten i hænderne, eller kom dem i en pose knus dem hvis du synes det er nemmere)
- Kikse krummerne er nu i en skål, og blandes sammen med det smelte smør og kanel. Mos det sammen til en lind masse og fordel det i tærteformen. – tærten bagens nu i oven i 5 min.
- Imens piske æg, vaniljesukker, sukker og flødesosten sammen.
- Kom massen i tærten, og bag i ovnene i 45 min.
- Til sidst piskes Creme fraichen let og luftig, og kommes over tærten – bages i 5 min.
- Når tærten er færdig i ovnen stilles den i køleskabet – lad den gerne stå et par timer.
- Pynt evt. med lidt friske bær – jeg er selv glad for jordbær 🙂
Velbekomme!
Hej ?
Din cheesecake ser super lækker ud, den skal helt klart prøves!
Når du skriver creme fraiche i opskriften, er det så 18% eller 38%?
Hej Anette
Du kan bruge begge dele, men jeg ville nok selv vælge 38% 🙂