Livet er heldigvis fyldt med fantastiske smagsoplevelser, og her på Det Gode har vi fået vores del af kagen. Det giver anledning til diskussion og sammenligning, for hvornår er noget virkeligt godt?
Smag og behag er jo to subjektive størrelser, og det kan være svært at definere de smagsoplevelser, der skiller sig ud. Men en ting, vi alle kunne blive enige om herinde, var, at det ikke kun er produktet, du spiser, der er afgørende for oplevelsen, der er lige så langt hen ad vejen den samlede oplevelse.
Det er indpakningen og servicen, når du køber det, det er forskellen på, om butikken har valgt almindelige plastikposer eller gammeldags papirposer, det er duften, inden lækkerierne rammer din tunge, og det er selvfølgelig udseendes på selve produktet. En chokoladekage kan se vidt forskellig ud, og det har stor betydning for, hvordan du opfatter oplevelsen ved at spise den.
Det er dog ikke altid sådan, at jo mere luksuriøst og ekslusiv et udseende et produkt har, jo bedre. Til nogle lejligheder trænger du til smagen af en burger fra Mac D til andre lejligheder er smagen af dyr champagne det eneste, der dur. Nogle gange er smagen af det bedste i verden forbundet med et barndomsminde – en indpakning der er svær at hamle op med for selv meget gennemførte produkter.
Med det ønsker vi glædelig jul og godt nytår herfra! Vi ses til masser af Det Gode i 2013!