Denne opskrift på kage er svær at følge, men når den lykkes, bliver det til gengæld en fantastisk kage 🙂 Husk at købe flere gode flasker whisky….du får helt sikkert brug for dem.
Mange tak til Vivi Groth for at indsende den (billedet har i øvrigt ikke noget med Vivi at gøre)!
Ingredienser:
5 dl mel
4 æg
2 dl tørret frugt
1 tsk. salt
1 dl farin
1 dl nødder
2 l whisky
Fremgangsmåde:
1.Find en mellemstor skål
2.Smag på whiskyen for at forsikre dig om, at den er god.
– Hæld den gerne i et decilitermål og drik . . .
3.Gentag punkt 2
4.Tænd for elpiskeren
5.Pisk 1 dl smør og 1 tsk sukker sammen
6.Tjek at whiskyen stadig er OK, ved at drikke en deciliter
7.Sluk elpiskeren
8 . Pluk to høns og smid disse i skåhlen sammen med den frørrede tugt .
9.Thhænd f..for elpizzkeren igen
10. Hvis den frørrede tugt sætter sig fast i schkålen, så grav den fri
11. Smag derefter på whiskyen. Det er vightit den stadig er fffin
12…Ssså ..schkal du bruhhhhe 2 tsk schalt, eller sssåådannåed…
13. Det er forresten ikke så intes.. intras.. vichktigt
14. Tzjeck wiskyen .. hik
15. Hak nødder. Og så llidt zåhkker, eller hva faen der er i nnnærhedn
16. Schmør ovnen
17.Vrid kageformen 220 grader. Glem ikke at *hup* schlukke elpizzzzzkeren puhhh
18. Schmid schkålen ud af vinduet og tjek whiskyen igen
Gå ihhh zæng. Hvem faen ka’ alligehhveller li’ frugtkahhge
Velbekomme, og god jul!