Spørger du kendere af is, så er siciliansk is noget af det bedste man kan få, mest af alt fordi de sicilianske råvarer er i en liga for sig. I isbutikken siciliansk is på Skydebanegade 3 1709 København V har Michael Søndergaard og hans ven David Ciccia lavet siciliansk is med sicilianske råvarer siden 2008. Jeg har en enkelt gang selv smagt på isen, og synes personligt den smager bedre end den is man får i Paradis.
Som eksempel på de autentiske råvarer brugt i isbutikken Siciliansk is kan der i flæng nævnes:
- Pistacier fra byen Bronte, som ligger på vulkanen Etna
- Mandler fra byen Avola, som betragtes som de bedste mandler i Verden
- Hasselnødder fra Nebrodi bjergene
- Og mange flere…..
Michael Søndergaard og David Ciccia går ikke på kompromis med råvarerne. Som eksempel kan nævnes at de løb tør for hasselnødder inden sidste sæson var slut. Resultat: Ingen hasselnøddeis før de fik de helt rigtige hasselnødder hjem igen.